Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] głupie i proste ... (fast)

danielkuta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam zamiar kupic na 30 dni hacka

ze strony

loadedcheats.net

• I mam pytanie co to znaczy
  • 1.Jak kupie hacka bd VIP'em i jak wejde do gry nie bd mial spamu no nie ?
  • 2. Co to znaczy ? Nie czaje troche

UWAGA UPDATE: Wszystko zostało zaktualizowane, będziemy robić 
ogromne rozszerzenie przez 2 dni, w ciągu kilku godzin do wszystkich członków VIP.

• 3. Czy oplaca mi sie teraz kupic czy poczekac az bd za darmo , dlugo to potrwa ?
Opublikowano

VIP nigdy nie będzie za darmo, usuwa on spam, fakt. Jeśli chcesz kupić to kupuj od razu, darmowej wersji nigdy się nie doczekasz.

| Random |

Opublikowano
UWAGA UPDATE: Wszystko zostało zaktualizowane, będziemy robić 
ogromne rozszerzenie przez 2 dni, w ciągu kilku godzin do wszystkich członków VIP.

Zapewne podsyłasz to po przetłumaczeniu przez google translate, podeslij orginał to bd prościej

VIP'y czasem wprowadzają darmowe, ale to nie ma sensu bo wtedy jest włączony spam i lecą bany od razu

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

ja weszlem na spamie x2 razy i jeszcze nei mam bana ;d

NOTICE UPDATE : Everything has been updated , we will be doing a massive extension for 2 days in few hours for all VIP members.

czyli że vip pewnie był detected, ale w ciągu 2 dni wszystko zostanie naprawione coś takiego, mianowicie nic nie pisze że ma być vip darmowy

Opublikowano

Sprawdzają czy nie jesteś podejrzany itp. Hack wysyła sygnały zawsze jakieś, jeśli ja zauważą dostajesz bana.

674071459604241683421.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...